14 Haziran 2010 Pazartesi

Büyük Takıma Giden Anadolu Gençleri

Daha çemkirmeli bir başlık atacaktım emme tuttum elimi.


Arkadaş şimdiden kusura bakmasın, onu tanımam, hakaretamiz birşey de demek istemem ama bu yazının yazılmasına sebep olan tek şey onun gülüşü pardon SIRITIŞI. Arkadaşın kim olduğunu da demeyelim, 2.lig'den Trabzonspor'a transfer oluyor. Güzel birşey tabi, hayırlı olsun, amma kardeşim o nasıl bir tip yaaa, o nasıl sırıtmak, ne demek istiyon sen haaaa?

 Bakalım şimdi; gömlek güzel, bordo şapka olayına mavi gömler - takım renkleri ayağından iyi olmuş, yanlız o boynundaki ve kolundaki altın saat zaten sizi ne kadar iyi tanıdığımı bir kez daha gösterdi bana. Aklıma direkt olarak gelen şey senin oralarda uslu durmayacağın, oraya, ceviz-fındık-badem gibi kabuklu kuruyemişleri kabuklarını kıra kıra yeme niyetinde olan, o bar senin, bu pavyon benim deyip yenice cukkaladığın transfer parasını ezmeye gitiğindir.

Sana ohhaaa diyorum, ülen bi de İstanbul'a bir büyüğe gelseydin napacaktın Allah kerim? Amma velakin gözlerindeki çakkallığı da anlamıyorum zannetme. Trabzon'da zaten yedek olacan, cebinde paran olacak, fazla göz önünde olmayacan hem de Nataşaların içinde dört dönecen de mi? Varya oolum takibinde olacam senin, bir Anadolu yiğidinin daha kaybolmasını izlemeyecem, ona göre!

2 yorum:

Adsız dedi ki...

:Dokurken gülmekten öldüm ya:d çok yavşak bi sırıtış o: "uu beybi gelsin garılar gızlar oh imzamıda atıyorum!"

)-( Asabi BalıK )-( dedi ki...

Aynen öyle, şarapsız gidi.

Bu Blogda Ara